CroatianEnglish

Cijene na veletržnicama

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas236
mod_vvisit_counterOvaj tjedan1084
mod_vvisit_counterOvaj mjesec544
mod_vvisit_counterSveukupno1067912

Visitors Counter
Regionalna veletržnica Osijek PDF Ispis E-mail

os sl1mRegionalna veletržnica Osijek za iznajmljivanje i održavanje prostora veletržnice poljoprivrednih proizvoda d.d. osnovana je 15. srpnja 1998. godine kao jedna od 4 veletržnice iz nacionalnog Projekta izgradnje mreže veletržnica a s radom je započela 02. svibnja 2001. godine. Projekt je pokrenula Vlada RH u suradnji s Organizacijom Ujedinjenih Naroda za poljoprivredu i prehranu (FAO) i Europskom bankom za obnovu i razvitak (EBRD).

    S radom Veletržnica unaprijedila se efikasnost i transparentnost domaćeg tržišta voća i povrća a naročito domaće poljoprivredne proizvodnje budući je upravo veletržnica ponekad jedini legalni kanal prodaje i uvjet opstanka za velik broj poljoprivrednih proizvođača.

    Na Regionalnoj veletržnici Osijek d.d. tijekom godine na raznim je poslovima u prosjeku zaposleno preko 200 osoba, a čemu treba pridodati i članove obitelji koji rade na poslovima logistike. RVO d.d. je intenzivirala suradnju i omogućila obiteljskim gospodarstvima ponudu robe na prostoru Veletržnice čime je ujedno ostvarena organizirana prezentacija i prodaja voća i povrća s područja Slavonije, Baranje i šire.
    Naša osnovna djelatnost je iznajmljivanje zatvorenih i otvorenih prodajnih prostora i skladišta proizvođačima i veletrgovcima poljoprivrednih proizvoda, te uredskih prostorija. Također  pružamo i uslugu vaganja 50 tonskom kolnom (kamionskom) vagom, uslugu viličara za potrebe ukrcaja - iskrcaja robe, najam ručne vage i viličara, usluge kamionskog terminala, te pružamo uslugu parkinga.
Regionalna veletržnica Osijek d.d. od 2006. godine član je Udruge srednjoevropskih veletržnica (CEIWMF), i preko nje Svjetske udruge veletržnica (WUWM).