CroatianEnglish

Cijene na veletržnicama

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas138
mod_vvisit_counterOvaj tjedan1855
mod_vvisit_counterOvaj mjesec752
mod_vvisit_counterSveukupno1041105

Visitors Counter
Planovi za budućnost PDF Ispis E-mail

Nacionalna veletržnica razvila se u tvrtku koja je, temeljem svog bogatog iskustva u području izgradnje i razvoja veletržnica te marketingu voća i povrća i praćenju proizvoda "od polja do stola" u svim njegovim aspektima, spremna i osposobljena raditi i na najzahtjevnijim projektima u navedenim područjima. Neki od planova koji se odnose na regioanlne veletržnice u kojima je Nacionalna veletržnica većinski, odnosno jedan od većinskih dioničara su:

  • Proširenje i dodatno opremanje svih veletržnica s ciljem podizanja nivoa usluga,
  • Razvijanje veletržnica u “centre izvrsnosti” 
  • Upotpunjavanje asortimana roba na veletržnicama (trenutno voća i povrća) i drugim svježim proizvodima – meso, riba, perad, mlijeko i mliječni proizvodi, cvijeće, eko-proizvodi, delikatese i dr.

Nadalje, Nacionalna veletržnica aktivno radi na promociji udruživanja proizvođača i njihovom organiziranju u proizvođačke organizacije. Budući da je to spor proces koji uključuje različite askepte animacije prizvođača kao i tehničku i pravnu pomoć pri provedbi, ova će s aktivnost nastaviti i u budućnosti.

EUropski fondovi postali su realnost i velika pomoć, često "vjetar u leđa" sve brojnijim proizvođačima i poduzetnicima te Nacionalna veletržnica nstavlja svoj rad na pružanju savjetodavnih usluga prvenstveno u sektoru poljoprivrede,a onda i u drugim relevantnim sektorima. U nadolazećem razdoblju nastojat ćemo intenzivirati naš angažman u ovom području kao i pojačati sudjelovanje privatnog kapitala u financiranju itd.