CroatianEnglish

Cijene na veletržnicama

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas104
mod_vvisit_counterOvaj tjedan1821
mod_vvisit_counterOvaj mjesec718
mod_vvisit_counterSveukupno1041071

Visitors Counter
Naš tim PDF Ispis E-mail

Nacionalna veletržnica ima dvije stalno zaposlene djelatnice i to:

Diplomirana ekonomistica Maja Kosmina, direktorica Društva – odgovara za rad Društva i koordinira rad u njemu. Osim toga, zadužena je za izradu financijskih i poslovnih planova, internu revizija poslovanja regionalnih veletržnica, suradnju sa stranim konzultantima u području računovodstva i financija, sastavljanje financijskih izvještaja, surađuje s revizorima, poreznom upravom, informatička podrška i stvaranje baze podataka i dr. Aktivno znanje engleskog jezika.

Diplomirana pravnica Sandra Jelusić, tajnica Društva – priprema projekate, obavlja pravne i administrativne poslove, priprema i drži prezentacije i edukacije, surađuje sa stranim konzultantima, zadužena za izvještavanje na hrvatskom i engleskom jeziku i prevođenje stručne dokumentacije, surađuje s domaćim i međunarodnim institucijama, informatička podrška i stvaranje baze podataka i dr. Aktivno znanje engleskog jezika.

Prema potrebi posla, Nacionalna veletržnica u svom radu koristi usluge renomiranih međunarodnih i domaćih eksperata tako da može prihvatiti izvedbu najsloženijih projekata.